SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Sebesvíz Panzió Miskolc

Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Miskolc
Típus: Panzió

Ha unja a város zaját, ha elege van, ha melege van, ha tényleg pihenni akar, keresse fel ezt az egyedülálló klímájú, tiszta és friss levegőjű, barátságos és családi légkörű környezetet!Szolgáltatások:


Jacuzzi


Borkóstolás


Konferenciaterem


Kerékpár kölcsönzésTurisztika:


Borturizmus


Kerékpárturizmus


Horgász turizmusAz egykor Diósgyõri Gépgyár üdölõjeként ismert Sebesvíz panzióban, megújult belsõjû, változatlanul csodálatos, természetes környezetbe invitáljuk Önöket.A környék nyugalma igazi kikapcsolódásra ad lehetõséget. A panzióhoz tartozó területen meseszép környezetben sétálhatunk. A patakokat és tavakat hidak ívelik át, az ösvények fenyvesek és bükkfák alatt vezetnek.

Szobáinkhoz fürdõszoba, televízió, minibár, telefon tartozik. Kisebb családoknak kétágyas pótágyazható szobáinkat, nagyobb családok, baráti társaságok részére apartmanjainkat ajánljuk, melyek akár 8 fõ részére is alkalmasak.

Különtermünk (igény szerinti technikai felszereltséggel) 10-18 fõs zártkörû tárgyalások, 60 fõ-ig konferenciák ideális helyszíne. Azösszejövetelek részére "kávészünet" és fõétkezés a helyszínen igénybevehetõ. Igény szerint napi programokat tudunk szervezni vendégeink részére.

Tavunkban pisztráng és ponty horgászata lehetséges.

Lillafürdei pisztráng telep megtekintése, halkóstolás, kerékpár kölcsönzési lehetõség-kerékpártúrák, kirándulás Csipéskútra /Csipéskúti ménes megtekintése/, látogatás a Miskolci  vadasparkba, téli idõszakban sielés a közeli Bánkúton, borpince látogatás-borkóstoló Miskolcon illetve Egerben, vadászat, a Diósgyõri vár szabadtéri rendezvényei, A közelben halad el a Bükk számos turistaútvonala, melyeken a tapasztalt és kevésbé tapasztalt turázók is megmérettethetik magukat.

A közelben halad el a Bükk számos turistaútvonala, melyeken a tapasztalt és kevésbé tapasztalt turázók is megmérettethetik magukat.

Ne hagyja otthon fürdõruháját, köntösét!
Jakuzzi-zon a szabadban 660 m magasan a bükkfák alatt! Fantasztikus élményt nyújtó 5 személyes társasági jakuzzi áll vendégeink rendelkezésére.
(A szobaár tartalmazza a jakuzzi használatát)

Nagyobb létszámú esküvők, rendezvények lebonyolítása dekoratív sátras bővítéssel.  

Csodálatos környezetet kiegészítõ programok, tréningek szervezése.


Elérhetőségeink:

Cím: 3517 Miskolc, Külterület 01062 hrsz. Támpont 3.

Telefon: 06 46 333 303

E-mail: sebesviz@t-online.hu

Web:

www.sebesviz.huFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező