SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Dél-alföldi Lovasudvar Vendégház Hódmezővásárhely

Megye: Csongrád
Település: Hódmezővásárhely
Típus: Vendégház

Dél-alföldi Lovasudvar Vendégház Hódmezővásárhely. A Dél-Alföldi Lovasudvar a színvonalas szolgáltatásokat igénylő lótulajdonosokat és lovasokat várja.A lovarda működtetésének filozófiájában az igényességet legfőképpen a lovas szakmai ismeretek vezérlik, amelyek a lovarda tervezésén és megvalósításán keresztül, a működtetés minden egyes részletéig folyamatosan érvényesítésre kerültek és kerülnek. 2002 óta a fejlesztés folyamatos, minden évben épül, szépül valami.

Egy régi tanyaépületet újítottunk fel és alakítottunk át vendégházzá.
A 4 kényelmesen berendezett szobában 9 személy részére tudunk férőhelyet biztosítani. Két fürdőszoba (WC-vel) található a házban, egy teljesen felszerelt konyha és egy nappali étkező. A ház ivóvíz és gáz ellátása a város vezetékes hálózatáról történik. Parkolási lehetőség biztosított az udvarban. A ház nemdohányzó, dohányzásra az udvaron jelöltünk ki helyet.
A ház egész évben üzemel, télen központi fűtéssel.
A főépület mellett felépült két faház, mely ifjúsági szálláshelyként működik, nyáron ebben kapnak szállást a táborlakó gyerekek. A lovardában nyugodt, jól képzett lovak várják a lovagolni vágyó lovasokat és látogatókat. Szakképzett oktatók, edzők segítik a lovasokat a kezdőtől a haladó szintig.
A lovak elhelyezésére 24 modern és kényelmes boksz áll a rendelkezésre. Az istállóban kapott helyet a nyerges és az öltöző.
A lovasok rendelkezésére áll a 22 m x 44 m-es fedett lovarda, így a lovaglást nem befolyásolja az időjárás. A téli fagyok idején, vagy a korai sötét délutánokon, estéken is zavartalanul lehet lovagolni. Ezen kívül egy 50x55 m-es szabadtéri, homokos talajú, kivilágított pálya és akadálypark áll rendelkezésére.
Lehetőség van futószáras-, osztály-, és határtalan és élményekben gazdag tereplovaglásra is, ami nem csak a lovasnak, hanem a lónak is felejthetetlen élményt nyújt, mivel a lovarda az Élő Tisza árterétől 5 km-re található.

A nyári szünetben lovas táborok várják az érdeklődőket, ahol a kezdőtől a haladókig minden résztvevőnek gazdag programokat biztosítunk sok lovaglással. A táborban lehetőség nyílik kipróbálni minden lóhoz kapcsolódó tevékenységet. Esténként bográcsban főzünk vacsorát, vagy szabad tűznél sütögetünk.Azoknak viszont, akik egy kis pihenésre vágynak lovak közelében, vendégszobák várják. A lovarda melletti Park erdő és közeli Tisza ártér kiválóan alkalmasak túrázásra.A Magyar Lovas Turisztikai Szövetség 4 patkós minősítéssel látta el lovardánkat.

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező