SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Gyula Tanya Csongrád

Megye: Csongrád
Település: Csongrád
Típus: Tanya

Gyula Tanya Csongrád. Vendégházunk a csongrádi Öregszőlőkben, az élő Tisza partján, egész évben várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat.
Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett terasz áll a vendégek kizárólagos rendelkezésére. A ház 8 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést.

A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió. Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez kerékpárt, kenut, kajakot, evezős és kismotoros csónakot biztosítunk. Kérésre külön díjazásért reggeli rendelhető.

Horgászlehetőségek: Az élő Tiszán és Kőrösön, valamint a holtágakban békés és ragadozó halak egyaránt sikerrel foghatók az évszakoktól és a Tisza vízállásától függően.

Horgászati szolgáltatások: A Tisza 252 fm. km. szelvényében, az üdülőház mellett úszó stég szolgálja a kényelmes horgászatot, valamint a horgászladik és a motorcsónak kikötését. Az eredményes horgászatot rendszeresen beetetett helyekkel és ladikhasználat biztosításával segítjük. A holtágakon történő horgászathoz kérésre a vízterületet jól ismerő kísérőt ajánlunk.

Megközelítés: Üdülőházunk a város szélétől 3,5 kilométerre található a Tisza mellett. Vendégeink szolgáltatásainkat ÜDÜLÉSI CSEKKEL is kiegyenlíthetik.

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező