SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Centrum Vendégház Csongrád

Megye: Csongrád
Település: Csongrád
Típus: Vendégház

Centrum Vendégház Csongrád. A Centrum Vendégház Csongrádon a Szentháromság tér 19. sz. alatt várja vendégeit. Vendégházunk a városközponti, Szentháromság téri park, illetve a zeneiskola mögött helyezkedik el. A téren mintegy fél hektáros ős fás park biztosít nyugalmat és jó levegőt.


A vendégház háromszintes. Az emeleti részen három, a tetőtérben pedig két szoba áll vendégeink rendelkezésére. A szobákhoz szintenként, felszerelt mini konyha tartozik. A szobák 2, 3 és 4 ágyasak. Minden szobához fürdőszoba és WC kapcsolódik. Zárt, igényes, teraszunkat 20 főig használhatják vendégeink. Fodrászat és kozmetika működik vendégházunknál. A közlekedőn kialakított falnyílásokban megtekinthetők a régi csongrádi népi élet használati tárgyai és Szabó Éva népi iparművész tojásfestő míves szépségű alkotásai. Igény szerint, tojásfestési bemutatót szervezünk. Vendégeink részére zárt parkolót biztosítunk. Várjuk cégek, munkás csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését, kertes házainknál lévő, teljes felszereltségű apartmanjainkba. Áraink alku tárgyát képezik. Visszatérő vendégeinknek, illetve hosszabb foglalás esetén jelentős árkedvezményt biztosítunk.
A vendégház, évenként, augusztus utolsó szombatján a családi kerékpározás és a természetet óvó közlekedés előtérbe helyezésére, kerékpárútjaink népszerűsítésére, Centrum Vendégház kerékpáros kupát rendez. Jöjjön, kerekezzen velünk, ismerje meg városunk varázslatos természeti környezetét! Kerekezzen, a kupa Öné is lehet!


Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező