SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Amina Apartman Mórahalom

Megye: Csongrád
Település: Mórahalom
Típus: Apartman

A Szegedtől 22 km-re lévő Mórahalom Erzsébet Fürdője már a 60-as évektől működik, de igazi modern fürdőkomplexummá mostanában vált. A fürdő körüli színvonalas magánszállások közül az Amina Apartman a bejárattal majdnem szembe nyújt szálláslehetőséget.Szolgáltatások:


Bográcsozási lehetőség


Grillezési lehetőség


Egész évben nyitva


JátszótérTurisztika:


Falusi turizmus


GyógyturizmusKertjében kis játszótér, szabadtéri grillezési és bográcsozási lehetőség, fedett teraszon sörpadokkal és asztalokkal.Az egész évben nyitvatartó családias magánszállás teljesen felújított, igényesen berendezett, három külön bejáratú apartmannal, melyek egyenként 3, 4 illetve 5 fő befogadására képesek. Az egyes apartman egy légterű, egy francia ágy és egy darab 1 személyes külön álló ágy, tuskabinos fürdőszoba, konyha, pótágy található benne. A kettes apartman szintén  egyterű, egy darab francia ágy és egy darab 2 személyes emeletes ágyat tartalmaz, tuskabinos fürdőszobával, konyhával, pótággyal. A hármas apartman külön hálószobás, melyben egy francia ágy található,a nappali konyha egy légterű, itt található egy kihúzhatós 2 személyes ágy illetve  egy gyerekágy(hálós), szintén tuskabinos fürdőszobával, pótággyal. Mindegyik apartman igényes, tölgyfa bútorral berendezett. Az apartmanok televízióval, zuhanyzóval és külön felszerelt konyhával rendelkeznek. 2-4 ágyas pótágyazható kényelmes szobák.
A szálláshely önellátó, de bográcsban és grillen készült ételek rendelhetők előzetes egyeztetés, rendelés alapján.Elérhetőségeink:Weboldal: www.aminaapartman.hu


Cím: 6782 Mórahalom, Szegedi út 22/b.


Tel.: 06 70/565-4472


E-mail: amina@gmail.hu

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező