SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Híd-ház, Alsónána

Megye: Tolna
Település: Alsónána
Típus: Vendégház

Alsónána Tolna megyében, Szekszárdtól 13 km-re fekvő, 770 fő lélekszámú csendes, jó levegőjű és gyönyörű vidéken elterülő kis település. A Szekszárdi-dombság déli részén fekszik, a nagyrészt völgyben elterülő községet erdők, szántók és szőlőbirtokok veszik körül. Látnivalói között kiemelkedik a falu felett húzódó pincesor, ahol három utcában, közel 150 különleges kiképzésű pince található.

A Híd-ház egy teljesen felújított, műemlékvédelem alatt álló épület, amely a falun átfolyó kis patak fölött helyezkedik el.Szolgáltatások:


Egész évben nyitva


Zárt parkolóTurisztika:


Falusi turizmus


BorturizmusAlsónána környéke bővelkedik látnivalókban, hiszen itt található csupán 25 km-re a Gemenci Tájvédelmi Körzet többek között a Sió Árvízkapuval és Közép-Európa legnagyobb árterével, emellett a népművészetéről híres Sárköz és Babits Mihály szülőhelye, Szekszárd is, amely egyben Magyarország kiemelkedő borvidéke. Országos hírnévre tett szert aranyérmes boraival sok borászuk, a legismertebbek közé tartozik a Dúzsi, a Takler, a Mészáros és a Bodri pincészetek.A vendégházon belül található 2 db kétágyas szoba (emeletes ágyak), egy fürdőszoba zuhanyzóval és egy teakonyha hűtővel, kávéfőzővel, rezsóval, mosogatóval és konyhai eszközökkel felszerelve.A vendégek számára elérhető az udvarban található zárt parkoló vagy 1 db fűtött garázs, terasz és egy nyári-konyha teljes felszereléssel. Az épület riasztóval védett.A vendégház az év bármely időszakában kiadó.


Férőhely:            4 fő


Ár:                         2 500 Ft + ÁFA/ fő / éjÉtkezési lehetőség:  menü rendelhető (előzetes egyeztetéssel)Foglalás:Cím: 7147 Alsónána, Kossuth L. u. 20.


Tel: 06 74/ 530-015 Fax: 06 74/ 530-014


Mobil: 06 30/ 912-1040


E-mail: postmaster@bertavagyonvedelem.t-online.hu


Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező