SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Angelhaus Vendégház Gyula

Megye: Békés
Település: Gyula
Típus: Vendégház

Az „Angelhaus”Vendégház Gyulán a Várfürdő közelében a Nagyváradi út 32/b szám alatt szép, csendes környezetben egész évben várja kedves vendégeit.

Az apartmanház a gyulai Vár és a Gyulai Várfürdő főbejáratától kb. 300 m-re Északi irányban fekszik. A város központja ötpercnyi sétával elérhető, ahol több étterem, vendéglátóhely, ABC áruház található.Szolgáltatások:


Masszázs


Állatbarát


Baba és gyermekbarát


Grillezési lehetőség


Zárt parkoló


Üdülési csekk


Egész évben nyitvaTurisztika:


Kulturális turizmus


Wellness


GyógyturizmusAz apartmanház önálló zárt telken található, közelsége miatt nincs szükség a város parkolóinak igénybevételére sem, itt az autók zárt helyen „parkolódíj” mentesen parkolhatnak. Az apartmanház telkén a kertben lehet grillezni, kerti bútoroknál üldögélni akár esti hangulatfény mellett.Az „ANGELHAUS” VENDÉGHÁZ központi fűtéssel rendelkezik, ezért egész évben, szeretettel várjuk pihenni, gyógyulni vágyó kedves vendégeinket, a fürdőzésre érkező családokat, valamint vadász, vagy bármilyen turista céllal érkező vendégeinket is.Négy szoba  várja a vendégeket 2 + 1 ággyal, teljesen felszerelt konyhahasználattal, főzési lehetőséggel, hűtőgéppel, mikroval, fürdőszobával. A szobák televízióval ellátva és kábeltévével fogható csatornákkal állnak rendelkezésre. Apartmanházunkban előnyben részesítjük a családokat, ezért a vendégeink érdekében kisgyermekek fogadására is felkészültünk, kiságy, járóka, etetőszék igény szerint rendelkezésre áll. A teljes apartmanház lefoglalása esetén, valamint gyermekeknek a szállásdíjból kedvezményt tudunk nyújtani.Üdülési csekket elfogadunk, sőt, az „ANGELHAUS” VENDÉGHÁZ -ban lehetőség van arra, hogy belépőjegyét a Várfürdőbe igénylése esetén előre megváltsuk.


Amennyiben Önök a lakhelyük szerinti reumatológiai szakrendelés által kiállított beutalóval rendelkeznek, a Várfürdőben TB finanszírozott szolgáltatásokat tudnak igénybe venni.Elérhetőségeink:Cím: 5700 Gyula Nagyváradi u. 32/B


Weboldal: www.angelhaus.hu


Tel.: 06 20/464-2123


E-mail: angelhaus@t-online.hu

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező