SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Tópart Vendégház, Tiszaug

Megye: Bács-Kiskun
Település: Tiszaug
Típus: Vendégház

Szép települések, vendégszerető házigazdák, hagyományőrző rendezvények, fesztiválok, gasztronómiai, s egyéb bemutatók továbbá kulturális, természeti és népi értékek várják mindazokat, akik a falusi idegenforgalom, falusi turizmus előnyeit, szépségeit és nem utolsó sorban nyugalmát választják kikapcsolódásul. Számukra ideális szálláshely a Tópart Vendégház, Tiszaugon.Szolgáltatások:


Zárt parkolóTurisztika:


Horgász turizmus


Falusi turizmusEllátás:

Vendégházunk önellátó étkezési lehetőséget biztosít vendégeinknek egy jól felszerelt konyhával, televíziós közös helyiséggel. Kerti főzésre is van lehetőség.


Szolgáltatások:

Felszerelt konyha, fürdőszobás szoba, halászat, horgászat, ingyenes parkolás, nemdohányzó szobák, saját kert, saját parkoló, zárt parkoló


Megközelíthetőség:

Megközelíthetőek vagyunk a 44-es főúton, a Tiszát átlépve jobbra lehajtva, majd végig keresztül a falun, a horgásztóval szemben, közvetlenül a helyi szeszfőzde mellett található a vendégház.


Programok:

Az új építésű házhoz telek tartozik, mely nagyrészt füves és virágos. Itt vendégeink szabadon süthetnek, főzhetnek, nyársalhatnak. A telek végében a Holt-Tisza part húzódik. Kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt annak, aki nyugalomra, jó levegőre, csendre, horgászatra vágyik.
A természet kedvelőit is számos látnivaló várja. Néhány perces autózással megközelíthető a festői szépségű Tiszakürti Arborétum, a tanösvényekkel tarkított Tőserdő, mely a Kiskunsági Nemzeti Park része.
A fürdőzés kedvelői negyedórás autózással négy termálvizes fürdő szolgáltatásai által is felüdíthetik magukat. (Cserkeszőlő, Tiszakécske, Kerekdomb, Lakitelek.)

Évente megrendezésre kerül a falunap augusztusban, a Szőlő és a bor ünnepe októberben, a Kecskeméti repülőnap két évente, stb., melyekhez remek bázishely vagyunk.


A környék látnivalói:

Községünk Budapesttől 120, Kecskeméttől 30 km-re keletre a 44 sz. főút mellett, a Tisza hídnál található. A falu szélén ámulatba ejtő tölgy matuzsálemek állnak őrt. 150 éve Ferenc József felesége Erzsébet királyné tiszteletére ültették, akit leginkább Sissyként említünk.
Kis ideig a gát tetején visz az utunk a falu felé, és perceken belül a folyóhoz érkezünk. A falu közepén igyanak az artézi kút friss vizéből, ezt követően kanyarodjanak vissza az iskolához. Az épület a Holt-Tisza parton áll.
A lankás, gondozott part a horgászok kedvelt helye, itt kapnak helyet a vízi bázis kenui, melyek kölcsönzése után vízre szállhatnak. Nyugat felé evezve a tavirózsákhoz jutnak, kelet felé a holtág szabadstrandjára.
Alkonyat előtt érdemes még elkocsikázni a 2-3 percre lévő szürke marha gulya szálláshelyére, mert ekkorra már hazaterelik őket éjjeli szállásukra. Több bivaly és fehérbivaly is látható közöttük.


Árak:

Szállásárak
Felnőttek 3.000 Ft / fő / éj
Gyerek 3-10 éves korig 2.000 Ft / fő / éj
Gyerek 0-3 éves korig ingyenes


Elérhetőség:

Cím: 6064 Tiszaug, Rákóczi F. u. 98.
Tel.:
0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező