SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Csilla Vendégház Békésszentandrás

Megye: Békés
Település: Békésszentandrás
Típus: Vendégház

Békésszentandrás a dél-alföldi Körös-holtágak mentén fekvő települések egyik gyöngyszeme, valóságos horgászparadicsom. Vendégházunk ebben a gyönyörű környezetben a falu középpontjában áll.
Szolgáltatások:


Üdülési csekk


Kerékpár kölcsönzés


Grillezési lehetőség


Bográcsozási lehetőség


Ping-pong


Asztali tenisz


Asztali foci (cso-csó)


Játszótér


Zárt parkoló


Baba és gyermekbarát


Wi-FiTurisztika:


Horgász turizmusHorgászás és strandolás vendégházunktól 300 méterre, élelmiszerboltok, gyógyszertár, pizzéria 200 m-re található.
A Szarvason működő Óvóképző- és Mezőgazdasági Főiskola közelsége miatt levelezős hallgatókat is fogadunk családias, csendes környezetben. Munkásbrigádok jelentkezését is várjuk.A Csilla Vendégház  2-3-4 ágyas szobákkal, illetve apartmanokkal rendelkezik, melyek kiválóan felszereltek. A szobákhoz külön fürdőszoba is tartozik.
Minden szoba TV-vel és internet hozzáféréssel van ellátva. Egyidejűleg maximum 10 fő elhelyezésére van lehetőség. A közös konyha, mellyel minden igényt kielégíthet (hűtő, mikró, kávéfőző stb.) remekül felszerelt.
12 fő befogadására alkalmas közösségi tér is a vendégek rendelkezésére áll.
Babával érkező családok számára állványos fürösztő kádat és etetőszéket biztosítunk.
Fedett, virágos teraszok, zárt parkoló, játszótér, ping-pong asztal, lengőteke, csocsó, bográcsozási- és nyársalási lehetőség, melyhez a kellékeket biztosítjuk.Felszerelt konyha, grillező hely, halászat, horgászat, játszótér, gyermekjátszó, kerékpározás, nemdohányzó szobák, pingpongasztal, saját kert, TV a szobában, vadászat, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát, bababarát, üdülési csekk elfogadás.A Holt-Körös 29 kilométeres hosszával Magyarország ötödik leghosszabb állóvize, így a horgászatot kedvelők itt igazán hódolhatnak szenvedélyüknek. Horgászengedéllyel, éves-, időszakos- és napi horgászjeggyel télen-nyáron próbára teheti a horgásztudását és szerencséjét.
Ha kedve tartja, végigkerekezhet a Körös-völgyi kerékpárúton, mely Békésszentandrástól Kondorosig fut. Télen, ha az ország leghosszabb korcsolyapályáján siklanak a korcsolyázók, s gyönyörködnek Bikazugi-ág még majdnem érintetlen, természetes partszakaszainak téli növény- és állatvilágában.
Szarvason, mely 4 km településünkhöz, hajókázás, fedett élményfürdő, múzeum, arborétum várja az odalátogatókat.
Igény esetén programtervezésben is segítünk. Lehetőség van hintózással egybekötött tanyalátogatásra, vagy kézműves foglalkozásra.
Elérhetőségeink:Cím:
5561 Békésszentandrás, Fő út 38.


Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező