SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Gerendaház Zsámbék

Megye: Pest
Település: Zsámbék
Típus: Vendégház

Kiadó házunk a zsámbéki Nyakas hegy oldalában a pihenni, kikapcsolódni vágyok teljes kényelmét szolgálja, exkluzív körülmények között, csodálatos panorámával!

A Zsámbéki medence északi határán húzódó Nyakas hegy oldalában található vendégházunk, mely csodálatos kilátást nyújt az egész medencére. Tiszta időben az 50 km-re fekvő Százhalombatta is látható. Az időjárás változásával a táj, a látkép is változik, így biztosítva mindig újabb és újabb csodálatos képet.Szolgáltatások:


Egész évben nyitva


Wi-Fi


Zárt parkoló


LovaglásTurisztika:


Falusi turizmus


WellnessA környék főként a kiránduló, pihenni vágyó Vendégeknek biztosít számos programot. Hosszú sétákat, túrákat tehetünk a Nyakas hegyet körbejárva, megtekinthetjük Zsámbék nevezetességeit, élvezhetjük a számos étterem nyújtotta szolgáltatásokat, kényeztethetjük magunkat a zsámbéki wellnes központban.Igazi erdélyi gerendaház, a modern kor követelményeivel. Vendégeink teljes ellátásban részesülnek az év bármely szakában.


Három szint áll a vendégek rendelkezésére, felszerelt konyha, étkező, fürdőszoba (sarokkáddal), nappaliban kábel TV és internet lehetőséggel. Az udvaron több autó számára kialakított parkolóhely.A házból kitekintve gyönyörű panoráma tárul elénk, az egész Zsámbéki medence, látványa, a Romtemplom, a környező falvak, a Pilisi és Budai hegyek.
Ár: időtartamtól és szolgáltatásoktól függően (fűtés, étkezés 5000Ft/Fő/éj-től.
Elérhetőségeink:Cím: 2072 Zsámbék, Táncsics M. u. 9.


Weboldal: http://kiadogerendahaz.freeweb. hu


Tel.: 06 20/ 982 0683


E-mail: lulo@t-online.hu


Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező