SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

GAMA Panzió

Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Település: Abádszalók
Típus: Panzió

A GAMA Panzió magyarország második legnagyobb tavának a Tisza-tónak, legismertebb, és szolgáltatásaiban, lehetőségeiben, programjaiban legkiemelkedőbb településén, a Tisza-tó fővárosának is nevezett Abádszalókon található.

Az Alföld síkságának és a Tisza folyónak találkozásánál varázslatos természeti környezetben vár Önre élete egyik legszínesebb nyaralása a Tisza-tónál. Egy tónál, amely eltér a magszokott tavak világától, hiszen felszínét burjánzó ártéri erdők, sárgán aranyló homokpadok, holtágak, szigetek, öblözetek teszik változatossá.Szolgáltatások:


24 órás recepció


Zárt parkoló


Állatbarát


Wi-Fi


vízpartiTurisztika:


Horgász turizmus


Vizi turizmusKülönleges adottságainak köszönhetően, egyszerre fér meg itt, egymást nem zavarva a mozgalmas viziélet kedvelője, a fürdőző,napozó nyaraló, a csendet óhajtó horgász és a madár- növényvilág kedvelője. Abádszalók kikötői ringatózó csónakokkal, kajakokkal, kenukkal várják a kalandozó vízitúrákra indulókat, de a horgászok is megtalálják számításukat, hiszen Magyarország legnagyobb horgászvízében ma is több mint 50 halfaj él. A vízi sport kedvelőit a Közép-Európában egyedülálló lehetőségeket biztosító Abádszalóki-öböl várja, ahol kedvükre hódolhatnak sportszenvedélyüknek.Elérhetőségeink:Cím: 5241 Abádszalók, Sas utca 5.


Weboldal: www.gamapanzio.enhonlapom.hu


Tel.: 06 20/365-71-37


E-mail: gamapanzio@gmail.com

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező