SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Farkas-Laka Lovas Panzió

Megye: Pest
Település: Verőce
Típus: Panzió

2011-ben nyitottuk meg a Farkas-Laka Lovas Panziót. Budapesttől 45 percnyi autóútra könnyen megközelíthető helyen.Csodálatos természeti környezetben helyezkedik el a Lósi –patak völgyében, a Dunakanyar kapujában, a Börzsöny lábánál. A pihenni, kikapcsolódni vágyókat itt a teljes csend, a kristály tiszta levegő, a természet közelsége fogadja. Célunk, hogy a hozzánk érkezők testileg-lelkileg kipihenjék magukat, feltöltődjenek, kellemes élményekkel gazdagodjanak.Szolgáltatások:


ÁllatbarátTurisztika:


Lovas turizmusPanziónk az istálló tetőterében helyezkedik el, egész évben nyitva tart és várja vendégeit. 10 szobánk között van 2 ágyas, 3 ágyas és 4 ágyas szoba. Minden szoba pótágyazható és minden szoba önálló fürdőszobával rendelkezik. A panziónak közös nappalija és tálaló konyhája van. Szalonnasütő hely, veranda, patakparti pihenőkert, játszótér, állatsimogató, valamint belső, zárt parkoló szolgálja a vendégek kényelmét. Szállóvendégeink kedvezményes áron lovagolhatnak előre egyeztetett időpontban.

A környék látnivalókban gazdag, vendégeink részére kulturális, túra, lovas, kerékpáros, horgász programokat tudunk javasolni, szervezni.Elérhetőségeink:Cím: 2621 Verőce, Lósi-völgy


Weboldal: www.farkas-laka.hu


Tel.: 06 70 94 95 426


E-mail: netelet@gmail.com

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező