SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Fülöp Vendégház

Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Bogács
Típus: Vendégház

A Bükk-hegység lábánál erdõs, varázslatos környezetben fekszik a gyógyító vizérõl, kiváló borairól és az itt lakók vendégszeretetérõl méltán híres, Bogács.A település talán legszebb helyén, a festõi szépségû "zöldváralján" található a Fülöp család vendégháza.Négy, minden igényt kielégítõ szoba (max. 14 fõ), hatalmas parkosított udvar, lombos fák, fedett terasz várja egész évben a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket.A házhoz tartozik még egy egyedi hangulatú, négy személyes, komfortos házikó is.Kellemes idotöltést nyújt az öt perces sétára lévõ európai hírû gyógyfürdõ, a horgásztó vagy a pincesor, ahol megízlelheti a vidék legjobb borait is.
www.fulopvendeghaz.hu
+36/30-955-6781Szolgáltatások:


Wi-Fi


Alvásbarát


BorkóstolásTurisztika:


GyógyturizmusNemzetközi hírû termálfürdõjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió dinamikusan fejlõdõ települése. A bogácsi termál-fürdõ a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. Nyolc medencéje van. A kénes gyógyvíz hatékonyan elõsegíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, légcsõhurutok, nõgyógyászati, gyomor, epe és májbetegségek gyógyulását. A fürdõhöz kapcsolódó szolgáltatások és ellátások színvonalasak, a kispénzû vendégek számára is megfizethetõk. Korszerû, új szolgáltató komplexumok, vendéglátó egységek, apartman házak és kempingek állnak a vendégek rendelkezésére.

Bogács a Bükki Nemzeti Park közelsége révén a természetjáróknak, a téli sportok kedvelõinek, a horgászoknak és vadászoknak is lehetõséget kínál az év minden hónapjában. A Bükk-aljai Borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék. A riolittufába vájt kiváló mikroklímájú pincékben érlelik a bogácsi szõlõhegyen termelt tüzes borokat, amelyeket a vendégek végig kóstolhatnak. A táj szépsége, tiszta, jó levegõje a Bükk-hegység, Mezõkövesd és Eger városok közelsége révén Bogács ideális üdülõhely.Elérhetőségeink:Cím: 3412 Bogács, Zöldváralja út 21.


Weboldal: www.fulopvendeghaz.hu


Telefon:

+36/30-955-6781

Email: fulop.tibore@gmail.com


Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező