SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Pejkó Lovas Panzió Csongrád

Megye: Csongrád
Település: Csongrád
Típus: Panzió

Pejkó Lovas Panzió Csongrád. Panziónk Budapesttől 140 km-re, Csongrád városának közvetlen közelében, egy galériaerdővel szegélyezett sokhektáros, szép területen helyezkedik el. A nyugalmat árasztó alföldi táj méltó környezet 17 lovunk számára is.


Hat kétágyas szobánk és két négyágyas apartmanunk összesen 20 vendégnek nyújt kényelmes szálláslehetőséget. Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba és televízió tartozik. A társalgóban kívülről fűthető kemence ad kellemes meleget a hűvös estéken – vállalkozó szellemű vendégeink akár kenyeret is süthetnek benne. A kertben játszótér várja a gyerekeket, teniszpálya a felnőtteket, ha pedig megéheznek, kedvükre bográcsozhatnak, grillezhetnek. A nyári nagy melegben a szabadtéri úszómedence nyújt egy kis enyhülést, télen pedig, a szauna és a szolárium idézi fel a derűsebb napokat.

Lovardánkban lehetőség van iskola- és tereplovaglásra, valamint fogathajtásra is. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt nagy élmény lehet egy hintózás vagy szekerezés a környéken.

Látogasson el hozzánk! A Pejkó Lovas Panzió és Lovarda programjai között megtalálja az Ön számára ideális kikapcsolódási formát.

Szeretettel Várjuk Önt és kedves családját, barátait, munkatársait az év minden napján!

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező