SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Amazin Vendégház Orfű

Megye: Baranya
Település: Orfű
Típus: Vendégház

Amazin Vendégház Orfű Az egész évben üzemelő apartmanházunk a Herman Ottó rezervátumban, közvetlenül a nádassal szegélyezett tó partján található. Az üdülő 3000 m2 kiépített parkkal és saját csónakkikötővel rendelkezik. A három szintes házban két fős apartmanok (23- 30 m2 ) kerültek kialakításra. A középső szint (60 m2) 10-20 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas.

Az apartmanok a kor igényeinek megfelelően lettek kialakítva, saját fürdőszobával, és jól felszerelt konyhával rendelkeznek.

A nappali exkluzívan kialakított, konyharésszel is rendelkezik, innen nyílik a csodálatos kilátást nyújtó terasz. A hatalmas, épített díszkert, hangulatvilágítással, grillezésre alkalmas kemencével, ideális helyszín rendezvények, tréningek, üzleti találkozók, vagy akár családi összejövetelek sikeres lebonyolítására.A tavon csónakázni, a partról horgászni lehet. A vizisportok kedvelői a "Nagy tavon" szörfözhetnek, vizibiciklizhetnek vagy akár vitorlázhatnak is. Ez a csendes, romantikus környezet, egy-két hétre, vagy akár egy hétvégére is kellemes kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára.

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező