SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Hegedűs Vendégház Hosszúhetény

Megye: Baranya
Település: Hosszúhetény
Típus: Vendégház

Hegedűs Vendégház Hosszúhetény Vendégházunk 1926-ban épult. Az utcai szoba hagyományos bútorokkal van berendezve. Két, egymás mellé helyezett ágy, egy heverő, valamint szekrények és ülőgarnitúra szolgálja a vendégek kényelmét. Télen a szoba fűtését egy impozáns Zsolnay-csempés cserépkályha biztosítja. A középső szoba nappalinak is használható. Televízió, dvd lejátszó is van. Franciaággyá alakítható kanapéján szükség esetén 2 vendéget tudunk elhelyezni.
Az udvari szobában egy franciaágy, egy egyszemélyes heverő, szekrény, asztalka székekkel kapott helyet. A konyha minden igényt kielégít. Gáztűzhellyel, elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval, turmixgéppel, kávéfőzővel, valamint 8-10 személy számára elegendő edénnyel, pohárral, étkészlettel van felszerelve. A téli hónapokban egy hagyományos kerámia csempékkel burkolt sparhelttel lehet fűteni, amely főzésre, kukorica pattogtatásra, gesztenye sütésre is használható.
A fürdőszoba beépített zuhanyzós. Automata mosógép, hajszárító és vasaló van. Vendégeink részére ágynemű huzatot, törölközőt, valamint törölgetőruhát biztosítunk. Nyáron grillezésre és bográcsolásra is van lehetőség. A házat körülvevő gyümölcsös ideális hely a gyerekek játékára. Vendégházunkat csendet, pihenést, természetet kedvelő- és védő emberek részére ajánljuk. Túraútvonalak és egyéb programok ajánlásával segítjük az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

ÁRLISTA 2010
2-3 fő részére 10.000,- Ft/éj
4 fő részére 12.000,- Ft/éj
5 fő részére 13.500,- Ft/éj
6 fő részére 15.000,- Ft/éj

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező