SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Apoka-ház Cered

Megye: Nógrád
Település: Cered
Típus: Vendégház

Apoka-ház Cered Az Apoka-ház és a kert berendezésekor abból indultunk ki, hogy mi milyen helyen pihennénk a családdal, baráti társasággal szívesen. Így igyekeztünk minden és mindenki számára hasznos helyeket kialakítani és megfelelően felszerelni. Az Apoka-ház Cered egyik csendes utcájában található családi házból lett kialakítva.Az utca többi házához hasonlóan több, mint 3000 nm-es telek első, füvesített területén található a ház. A rendkívül kedvező élettani hatású vályogból készült a ház a 60-as években. Az 1999-es felújításkor a gáz bevezetésével a házat összkomfortossá alakították. A hálószobákban melegpadló van.
Egyidőben kényelmesen 6 fő elhelyezése megoldott, kisebb kompromisszumokkal 9 fő elhelyezése is megoldható. Bár a ház teljesen felszerelt konyhával várja vendégeit, aki nem szeretne főzéssel bajlódni, az is talál étkezési lehetőséget a faluban. A háztól gyalogosan 10 percre található a Négy Tó Panzió, ahol finoman, háziasan és olcsón főznek. Hosszab időre érkező vendégeinknek ajánljuk, hogy előre jelezzék az igényüket. A házban több, mint száz könyv, zenei CD-k, videokazetták, társasjátékok és internet csatlakozási lehetőség várja vendégeinket. A telek első része füvesített. Több autó számára kínál parkolóhelyet.


A kialakított tűzrakóhely lehetőséget ad szalonnasütésre és bográcsozásra. Ehhez való nyársakat, bográcsot és egy mobil faszenes grillsütőt a vendégek a kerti "fabódéban" találhatnak. Bográcsozáshoz a tűzifa a vendégek rendelkezésére áll, viszont grillezéshez faszenet hozni kell. A kert fontos része a szaletli, ahol akár kisebb csoport számára is kényelmes lehetőség van egy baráti beszélgetésre.


Az udvar zárt, ezért kutya is hozható.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező