SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Club Panzió Balassagyarmat

Megye: Nógrád
Település: Balassagyarmat
Típus: Panzió

Club Panzió Balassagyarmat Szeretné kellemesen eltölteni szabadidejét? Használja ki akciónkat és látogasson el rendezvényeinkre! Észak Magyarországon, az Ipoly, a szlovák-magyar határfolyó partján, a dombos-erdős környezetben fekvő, történelmi múltú, 20000 lakost számláló Balassagyarmat központjába, egy volt kúria épületében került kialakításra a CLUB Panzió - GÖSSER Söröző. Jelenleg Balassagyarmat városának ez az egyetlen nívós szálláshelye. A színvonal folyamatos emelésével, valamint megtartásával vezető szerephez jutott a panzió a városban. Az ízléses, jó minőségű berendezéssel sikerült színvonalas, hangulatos környezetet teremteni azoknak az igényes kül- és belföldi szállóvendégeknek, akik ezt a tájat már felfedezték, vagy ezután keresik fel, nyugalomra vágynak és nem akarnak 50-60 km-t utazni feleslegesen, csupán a szálláshely miatt.Szolgáltatások:


ÉtteremAz épületben söröző, étterem, két különterem és egy 100 fős, informatikai berendezésekkel ellátott rendezvényterem található. Az ingatlanban 14 db. kétágyas, 3 db. háromágyas szoba, valamint egy lakosztály került kialakításra. Az új szobák már színvonalukban is európaiak, így a magasabb, nívósabb igényeket is ki tudják elégíteni. Kerthelyiség áll a vendégek rendelkezésére, 120 fős fedett teraszunk van.


Pénteken és szombaton élőzene van.

Szolgáltatásainkat különösen ajánljuk:


- vadászoknak,

- hosszú hétvégi kirándulásokat szervező baráti társaságok részére

- panziónk a környék bejárásához, megismeréséhez bázisul szolgálhat.

- horgászoknak

- a közeli Nyírjesben kitűnő horgászati lehetőségek vannak.

- természetjáróknak -

a környező táj ideálisan alkalmas a gyalogos- és kerékpáros túrák szervezésére, a szlovák határ mintegy 800 m-re található.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező