SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Kis Vakond Gyermektábor Nyíregyháza

Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Nyíregyháza
Típus: Tábor

Kis Vakond Gyermektábor Nyíregyháza Hol található a tábor? Nyíregyházától 5 km-re fekszik az Alföld oázisa, "gyöngyszeme": a SÓSTÓ. A 800 holdas tölgyerdõ szélén a százados tölgyek, platánok, suttogó hársak alatt a sziksós tó. A tó partján: TÖLGYERDÕHÁT. Tölgyerdõháton: A KIS VAKOND ÜDÜLÕ. Ide várlak TÉGED 6 héten át! A 4-6 ágyas faházaimban 4-6 gyerek, és/vagy kívánságra a csoport vezetõje alszik.Szolgáltatások:


JátszótérTurisztika:


Diák turizmusMiért szeretik a gyerekek? Mert: - a délelõtti foglalkozások után ebéd, majd délután: strand minden mennyiségben, vagy Állatpark, vagy kirándulás, túra, Múzeumfalu stb. közül választhatsz! Mert: - uzsonna után: sokféle játék és sportjáték közül választhatsz, például: kispályás labdarúgás, röplabda, zsinórlabda, tollaslabda, asztalitenisz, sakk, tûzharc, hulla-hopp karika, ugrálókötél, kártyajátékok, társasjátékok. Mert - vacsora után: a legjobbak kezet foghatnak a Kis Vakonddal! Mert - Minden este humoros játékok, vetélkedõk várnak Rád! Mert - jó itt! A többit majd meglátod és megtapasztalod itt! Ha a kínálatom elnyerte a tetszésedet – és a szüleidét is -, akkor jelentkezz!

Hogyan lehet jelentkezni? Szüleiddel megbeszélve töltsd ki a jelentkezési lapot, és küldd el hozzán minél hamarabb! Én ekkor küldök egy részletesebb levelet és egy csekket a foglalóhoz.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező