SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Hotel Tara Nyíregyháza

Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Település: Nyíregyháza
Típus: Hotel

Hotel Tara Nyíregyháza A Hotel Tara Nyíregyháza Sóstófürdőn található. Ez a kellemes családi vállalkozás egy hektárnyi saját tulajdonban lévő zöldövezetben terül el. A szállodában 22 teljes felszereltségű szoba található. Öt különböző stílus közül mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt- a kétágyas szobáktól a négyszemélyes kétszobás "apartmanig". Minden szobában van fürdő+wc, ezen kívül pedig színes TV és légkondícionáló, valamint ingyenes internetelérhetőség. A Hotel Tara kiváló konyhával büszkélkedik, mely egész nap magyar, 17 órától pedig olasz ételekkel várja az ide látogatókat. Csoportok részére lehetőség van a szálloda pincéjében borkóstolásra,  illetve „csárda- bulik” megrendezésére is.  Kedvező időjárás esetén a szálloda két terasza kellemes környezettel várja a vendégeket, a bár pedig az ír tulajdonos eklektikus stílus iránti szeretetét tükrözi.Szolgáltatások:


Medence


Borkóstolás


ÉtteremTurisztika:


Vizi turizmus9 méteres beltéri uszoda és két agyagos teniszpálya várja az érdeklődőket. Az elmútl években megépítettük  teke pályánkat, amely nagyszerű szabadidős kikapcsolódás minden vendégünk számára, valamint kosárlabdapálya is rendelkezésre áll mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztály számára.


A Hotel Tara lehetőséget biztosít egy csendes nyugodt hétvége, illetve családi vakáció eltöltéséhez. Lehetőség van mini-konferenciák lebonyolítására is. Törekszünk minden egyedi igényt kielégíteni.


Zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.


A recepción magyarul, angolul, németül beszélnek. Írott francia ill. olasz szöveggel is jól eligazodnak a dolgozók.


A szálloda többnyire csak márciustól a tél kezdetéig tart nyitva, de természetesen ettől némely esetben eltérünk.

Az áraink megtekinthetőek a Szoba árak menüpont alatt.


Fizetéskor elfogadunk üdülési csekket, hitelkártyát, készpénzt (forint, euro, dollár). Négy éves korig a gyerekek részére az elhelyezés ingyenes. 5 és 12 éves kor között 750 Ft-os árat kell fizetni. (Ez az ár természetesen csak szülővel egy szobában értendő)


A Hotel Tara 5 perc sétára van a sóstói strand bejáratától és a nyolcas busz végállomásától, mely a városba viszi a kedves vendégeket. 10 percre a Sósfürdőtól és az élményfürdőtől. 15 percre az állatkerttől, mely most már Magyarország legnagyobb és legszebb állatkertje. 15 percre a Múzeumfalutól. 40 percnyi autóútra van Tokajtól, a híres borvidéktől, és Máriapócstól, ahol a híres könnyező Mária kép található. 70 percre a Hortobágytól, és 70 percre a sárospataki vártól.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező