SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Fehérgalamb Panzió és Étterem Inárcs

Megye: Pest
Település: Inárcs
Típus: Panzió

Fehérgalamb Panzió és Étterem Inárcs Az ország szívében élők január elsejétől egy különleges ajándékkal gazdagodtak, hiszen megnyitotta kapuit az a nem mindennapi rendezvényközpont, mely minden eddigi várakozást felülmúlt. Az elérhető luxus, mint elcsépelt fogalom itt ismét életre kel, és barátian üdvözli a kíváncsi látogatót. Hogy mi is a Fehérgalamb Panzió? Mi is van itt pontosan? Hol is található? Sokan teszik még fel ezeket a kérdéseket! Amikor belépünk a kapun, már fülig ér a mosolytól a szánk. Gyönyörű park, kerekes kút, meseszép kerthelyiség és természetesen egy elegáns Panzió fogad.
Az az érzése az embernek, mint amikor a gyermek nem tudja eldönteni a cukorkaboltban, hogy melyiket válassza...
Elszaladjak a medencéig vagy kipróbáljam a teniszpályát vagy élvezzem a hűs italokat a kerti koktélbárban, vagy belépjek az elvarázsolt kastélyba és engedjem, hogy magával  ragadjon? Mert bizony ilyen a helyszín. Titokzatos, mert senki sem hallott róla. Meseszép, mert a lehető legnagyobb odafigyeléssel építették, és kihagyhatatlan, mert minden rendezvényre tökéletesen alkalmas. Egy felnőtt és egy gyermekmedence, 2 teniszpálya, 1 focipálya, 2 bowling pálya, 1 biliárd asztal, gyermekjátszótér teszi családi és sportnapok tökéletes helyszínévé. Az épületbe belépve elegáns recepció fogad, majd beléphetünk végre abba a gyönyörű épületbe, melynek falai bizton állíthatom, hogy egy év múlva sorra tudnak majd mesélni az esküvők és bálok emlékezetes pillanatairól. A visszafogott elegancia, a precíz, pontos kidolgozás, a praktikum és a természetesség egyaránt visszaköszön. Az étterem 2 hatalmas terasszal kapcsolódik a kerthez, ettől még inkább a szabadság érzését sugározza felénk.
Az éttermi rész alatti szinten tátva marad a szánk, makor megpillantjuk a sportosan elegáns belsőtérrel rendelező bárt, a bowling pályákat illetve a biliárd asztalt. Itt szabadon élvezhetjük a játékok varázsát és egy finom koktél mellett jót beszélgethetünk!
Majd végül, ha még van egy kis erőnk, nézzünk fel az emeletre, mely a legnagyobb meglepetés. Amikor az első szobába belépett egy pár, akik az esküvőjükre készültek, azt mondták: " Oh, ez a nászutas lakosztály? Gyönyörű! "Nem! Minden szobánk ilyen luxuslakosztály. Jelenleg 7 hasonló van, mindegyik egy gyümölcsről elnevezve. És csak sétálsz és sétálsz, mint a kisgyerek. Körtéből ki, ribizlibe be... És már biztosan tudod, IGEN, itt szeretnéd tartani a nagy napot! Sokat mesélhetnénk még a faházikókról, a programokról és lehetőségekről, de ezt a helyet inkább látni kell. Jelenleg 100 fős rendezvények szervezésével és 80 főnyi szállással várunk minden érdeklődőt.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező