SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Virág Apartmanház Abaliget

Megye: Baranya
Település: Abaliget
Típus: Apartman

Virág Apartmanház Abaliget. A házban három önálló apartman lett kialakítva. Mindegyik apartman teljes körűen a négy napraforgós besorolásnak megfelelően van berendezve. A lakórészek saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és a felső szinten kialakított hálórésszel vannak ellátva.


A házban három önálló apartman lett kialakítva. Mindegyik apartman teljes körűen a négy napraforgós besorolásnak megfelelően van berendezve. A lakórészek saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és a felső szinten kialakított hálórésszel vannak ellátva. A nagy apartman 50 nm nappali, társalgóval rendelkezik, mely amerikai konyhás kialakítású. A konyha teljes felszereltségű (hűtő, mikró), a nappaliban színes TV (satelit). A fürdőszoba zuhanyzós kialakítású.

A háló a nappali felett kialakított galériában található 2 franciággyal (4 fő). A nappali és a hálórész parkettázott, a fűrdőszoba modern csempével burkolt. Az apartman-ház fenyűbútorokkal berendezett. Az épület klimatizált (hűtés-fűtés funkcióval), fűtése a nappaliban kilakított kandallóval lehetséges.

A két kisebb apartman hasonló kialakítású, szintén teljesen felszerelt, alul nappali, zuhanyzós fürdővel, komplett konyhával. A nappali, konyha zömében IKEA-s bútorokkal berendezett. A nappali felett hálórész került kialakításra, amelyben a nagyobb apartmannál három, a kisebbnél két fő részére van fekvőhely.

A telek parkosított, zárt belső 3 állású parkolóval rendelkezik. Az udvaron gyermekhinta és homokozó található, valamint grillezésre és bográcsozásra kialakított hely van.

Programok, környékbeli lehetőségek:

Helyben:
- Gyógyturizmus
- Cseppkőbarlang
- Denevérmúzeum
- Csónakázás, vizibiciklizés
- Horgászat
- Minigolf
- Túrázás
- Lovaglás
- Pajta múzeum

Elérhetőség: 0036 305768930
E-mail :Meteoragmbh@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező