SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Aranymedve Vendégház és Apartmanok Poroszló

Aranymedve Vendégház és Apartmanok PoroszlóAranymedve Vendégház és Apartmanok PoroszlóAranymedve Vendégház és Apartmanok Poroszló
Aranymedve Vendégház és Apartmanok PoroszlóAranymedve Vendégház és Apartmanok Poroszló

Megye: Heves
Település: Poroszló
Típus: Vendégház

Aranymedve Vendégház és Apartmanok Poroszló Poroszló fekvéséből adódóan a Tisza-tó kapujaként is emlegetett település. Itt található az Aranymedve vendégház és apartmanok néven ismert szálláshely.A szálláshely négy napraforgós minősítéssel rendelkezik.Szolgáltatások:


Baba és gyermekbarátTurisztika:


Vizi turizmus


Horgász turizmusA vendégház és a két apartman teljesen önállóak, csak a vendégek használatában vannak. Az udvaron zárt parkoló van, ahol vendégeink egymás zavarása nélkül kényelmesen parkolhatnak.A teraszok a nyári hőségben teret biztosítanak a kellemes pihenésnek, a szabadtéri tűzrakóhelyen megoldható a nyársalás, bográcsolás és a grillezés is.A vendégház 90 négyzetmétere nagyobb baráti társaságok fogadására is alkalmas. Komplett, jól felszerelt konyhája, tágas étkezője, kényelmes nappalija biztosítja vendégeink nyugodt pihenését.Az apartman külön bejáratú, teljesen független a többi szállástól, az apartman kettő "ikertestvére" (alaprajzi tükörképe). Az apartman teljesen felszerelt, a földszinten komplett konyhával, fürdőszobával és egy kis étkező sarokkal rendelkezik.A hálószoba a tetőtérben található, egy falépcsőn közelíthető meg.Az apartman külön bejáratú, teljesen független a többi szállástól, az Apartman1 "ikertestvére" (alaprajzi tükörképe). Az apartman teljesen felszerelt, a földszinten komplett konyhával, fürdőszobával és egy kis étkező sarokkal rendelkezik.A hálószoba a tetőtérben található, egy falépcsőn közelíthető meg.Előszezon: június 30.-ig.Felnőtt: 2800 Ft/fő,Gyerek: 4-14 évig 1800 Ft/fő,4 év alatt: 800 Ft/fő.Idegenforgalmi adó(18-70 év között): 300 Ft/fő.Főszezon: július1. - augusztus 30.-ig.Felnőtt: 3000 Ft/fő.Gyerek: 4-14 évig 2000 Ft/fő.4 év alatt: 1000 Ft/fő.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező