SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd

Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Mezőkövesd
Típus: Hotel

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd A pihenés és az egészség minden ember álma. Ezt az álmot hivatott megvalósítani a legújabb wellness szálloda Észak-Magyarországon.

Célunkként tűztük ki, hogy vendégeinknek a legtöbbet nyújtsuk: egészség, harmónia, luxus, kényeztetés, vitalitás, ínyenc gasztronómia és széles spektrumú wellness szolgáltatások.Szolgáltatások:


Fitness terem


Masszázs


Szauna


Medence


Baba és gyermekbarát


Állatbarát


Étterem


Üdülési csekkTurisztika:


Gyógyturizmus


Lovas turizmus


Vizi turizmusVitalitásunkat testünk és lelkünk egészsége együtt befolyásolja. Ezt a harmóniát erősítik, és a fiatalságérzetünket javítják a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda programjai, valamint speciális ételkínálata.

A teljesség igénye szállodánk filozófiája: a test, lélek és szellem harmóniája. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóry-fürdőn található.

Négycsillagos szállodánk 134 szobája az elegancia és az elérhető luxus jegyében került kialakításra. Szobáink között egyaránt megtalálhatóak a romantikus franciaágyas, az exkluzív luxus, a tágas családi és a felsőkategóriás elnöki szobák és lakosztályok.

Szállodánk
wellness részlegén 4 medence található. Medencéink mellett a vendégeink a szaunavilág és fitness terem szolgáltatásait is élvezhetik.

Nincs igazi wellness szálloda masszázs nélkül. Masszőzeink a hagyományos és az egzotikus masszázsok tapasztalt szakértői.

Válogasson masszázskínálatunkból, melyek között a csoki öntetes masszázs és számos egzotikus keleti masszázsfajta egyaránt megtalálható.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező