SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Dalma Panzió Balatonvilágos

Dalma Panzió BalatonvilágosDalma Panzió BalatonvilágosDalma Panzió Balatonvilágos
Dalma Panzió BalatonvilágosDalma Panzió Balatonvilágos

Megye: Veszprém
Település: Balatonvilágos
Típus: Panzió

Dalma Panzió Balatonvilágos A balatonvilágosi szálláshely közvetlen vízparti panziónkban van, ahol egész évben várjuk a pihenni, strandolni, kikapcsolódni vagy csak felfrissülni vágyókat. 3 emeletes, 30 szobás panziónk az M7 autópálya 89 km-énél a Balatonfüred – Enying – Balatonvilágos kijárótól 5 perc autóval. Balatonvilágos vasútállomástól pedig 10-15 perc gyalog, végig a tó partján. Éttermünk terasza alig 3 méterre van a parttól. 140 m2 nagyságú saját napozóstégünkről a nap 24 órájában indulhat csónakázni, úszni, vagy éppen horgászni.Szolgáltatások:


vízparti


Üdülési csekk


Szauna


Étterem


Konferenciaterem


JátszótérTurisztika:


Vizi turizmus


Horgász turizmusElső, második és harmadik emeleti szobáink 3 kategóriában elégítik ki vendégeink igényeit. Ifjúsági, standard,és panorámás - erkélyes 2 ágyas nagyrészt pót ágyazható szobáink mellett 1 db földszinti apartman várja Önöket. A panzióban lift nincs. Külön szárnyban kapott helyet a szauna, szolárium. Ennek első emeletén a szobákból átjárón megközelíthető a rendezvény és rossz idő esetén klubterem gyerekeknek és felnőtteknek.

Udvarunkban parkoló és uniós gyermekjátszó kapott helyet. Kinti grillező és szalonnasütő alkalmat ad egyéni szórakozáshoz. Kiváló fekvése lehetővé teszi éppúgy a gyalogos ,autós kirándulásokat, mint Siófok közelsége a kulturális programokat, bulikat, koncerteket. Környező településeink programjairól folyamatos tájékoztatást nyújtunk a recepción. A tőlünk 5 km-re épült Galérius Élmény és Gyógyfürdő egész évben várja vendégeit.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező