SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Sárosdi Pincészet és Vendégház Szekszárd

Sárosdi Pincészet és Vendégház SzekszárdSárosdi Pincészet és Vendégház SzekszárdSárosdi Pincészet és Vendégház Szekszárd
Sárosdi Pincészet és Vendégház Szekszárd

Megye: Tolna
Település: Szekszárd
Típus: Panzió

Sárosdi Pincészet és Vendégház Szekszárd Gyönyörű élmény végigjárni a szekszárdi borvidéket. Látni a "róna és hegyek" találkozását. Büszke és barátságos túlzás a kétszáz méteres dombokat hegyeknek nevezni. Lányvár, Előhegy, Tót-völgy, virág-hegy. A horizonton a Sió és a Duna vonalát jelző Gemenci-erdő.Szolgáltatások:


BorvacsoraTurisztika:


BorturizmusE tájon gazdálkodik 20 hektáron a Sárosdi pince. A családi vállalkozás lányvári területén kékfrankos és merlot, az Előhegyen rizlingszilváni, a Tót- völgyben kékfrankos, a virág-hegyen az új telepítésű cabernet sauvignon, mind az éghajlati és talajadottságokat maximálisan kihasználó fajták.A szekszárdi borászat igazi "műfaja" a vörösbor. A külföldön is népszerű testes szekszárdi vörösborok optimális savtartalmát a szőlőfajták természetes csersavtartalma, a hosszú, héjon történő erjesztés, és az optimális almasavbontás biztosítja.A Sárosdi pince vörösborai között megtalálhatjuk a borvidék szinte teljes skáláját, a világos rubin kékfrankostól az élvezetes merloton keresztül a harmonikus cabernet sauvignonig. Ma már szívesen fogyasztják cuvée borainkat. Üdítő, kellemes ízvilágú a Sárosdi pince szekszárdi rizlingszilvánija, és kékfrankos-merlot-pinot noir rose bora is. Ma már a szaksajtó is elismeri a mértékletes borfogyasztás egészségre gyakorolt hatását.A megfelelő minőségű bor előállítása a borfogyasztás népszerűsítése, a szekszárdi borvidék hírnevének öregbítése a Sárosdi pince alapvető célja. "Vendégeket hívni annyit tesz, mint garanciát vállalni arra, hogy jól fogja érezni magát."E mottó jegyében várjuk kedves vendégeinket a szekszárdi domboldalon kialakított 20-25 fős csoportok fogadására alkalmas borkostoló helyiségünkben előzetes egyeztetés után.Szálláslehetőség:Vendégeink rendelkezésére állnak a borászatunk tetőterében kialakított szobák.6 darab kétágyas klímával rendelkező szoba,melyekhez 2 db közös fürdőszoba tartozik.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező