SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Krónikás Park Fogadó Baks

Krónikás Park Fogadó BaksKrónikás Park Fogadó Baks

Megye: Csongrád
Település: Baks
Típus: Szálloda
Mínosítés:

Krónikás Park Fogadó Baks. Történelmi hangulatú szállodánk a Tisza közelében, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben az Ópusztaszeri Emlékparktól 5000 méterre, a Csaj-tó szomszédságában található.


120 fős éttermünkben (ill. a 40 fős különteremben és a 200 fős, részben fedett kerthelyiségben) a történelmi hangulatú környezethez igazodó gasztronómiai kínálattal várjuk kedves vendégeinket.

Az étterem és a különterem zártkörű rendezvényekre kibérelhetők (pl. lakodalmak, bálok, találkozók, üzleti megbeszélések).
A parkban 15X7 m-es úszómedence napozóterasszal, tollaslabda-, tekepálya és zárt parkoló található. Kerti bográcsos, tábortűz, szalonnasütés és grillezés is lehetséges. Ezen kívül sporteszköz- és kerékpárkölcsönzéssel állunk vendégeink rendelkezésére.

A fogadó vonzáskörzetében lovaglás, gyalogos- és kerékpáros csillagtúrák, madár megfigyelés, horgászat, vadászat, folklór programok és a környék nevezetességei (pl. Ópusztaszer, Szeged, Csongrád, Mártély látnivalói) tehetik emlékezetessé a nálunk töltött vakációt.

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező