SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Fenyő Panzió és Étterem Ásotthalom

Fenyő Panzió és Étterem ÁsotthalomFenyő Panzió és Étterem ÁsotthalomFenyő Panzió és Étterem Ásotthalom

Megye: Csongrád
Település: Ásotthalom
Típus: Panzió

Fenyő Panzió és Étterem Ásotthalom. A Fenyõ Panzió nyugodt, hangulatos környezetben, kellemes ízekkel, tartalmasan eltöltött percekkel teli pihenést biztosít minden vendégének.

Szolgáltatások:


Baba és gyermekbarát


Masszázs


Szauna


Szolárium


BorkóstolásA Fenyő Panzió az 55-ös főút mentén, az ásotthalmi leágazásnál fekszik. A romantikus fenyvesekkel körülvett panzió földrajzi adottságai nagyon kedvezőek, hiszen a gyógyfürdőjéről ismert Mórahalom csak nyolc, míg a hangulatos nagyváros Szeged alig harminc kilométer távolságra van tőle. Busszal, személyautóval is könnyű eljutni ide, az utóbbival érkezők zárt parkolóban helyezhetik el autóikat. A panzióban 13, kétágyas,és 3,négyágyas szoba várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A szobák mindegyike WC-vel, zuhanyzóval felszerelt.

A vendégeket, folyamatosan működő étterem várja, ahol reggelizni, ebédelni, vacsorázni lehet. A tágas helyiség közel száz fő befogadására, étkeztetésére képes.

Az étterem és konyhája különbözõ rendezvényekre (családi ünnepség, osztálytalálkozó, vállalati tréning, termékbemutató stb.) bérbe vehető, mint ahogyan a kellemes hangulatú pince, ahol akár nagyobb társaság is kényelmesen borozgathat, szórakozhat. Ezen felül játékterem, szolárium, szauna, masszázs várja vendégeinket.

A látogatókat a környékben számos kikapcsolódási lehetőség fogadja. A környező fenyőerdőkben túrázni, sétakocsikázni, lovagolni lehet, közelben a gyógyfürdõ és a nagyváros is.

Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.com

 Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező