SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Hotel Kristály és Esterházy Étterem Tata

Hotel Kristály és Esterházy Étterem TataHotel Kristály és Esterházy Étterem TataHotel Kristály és Esterházy Étterem Tata

Megye: Komárom-Esztergom
Település: Tata
Típus: Hotel
Mínosítés:

Hotel Kristály és Esterházy Étterem Tata Büszkék vagyunk rá, hogy a Hotel Kristály az ország legrégebben szállodaként üzemelő, létező, ma is működő több mint 230 éves szállodája, amely a mai napig a maga pompájában tündököl a város szívében.

Szolgáltatások:


Konferenciaterem


ÉtteremAz Esterházy szárny szállodánk műemlékvédelem alatt álló főépülete, melyben 2006-ban 10 négycsillagos superior szobát, és egy lakosztályt alakítottunk ki, melyek rendkívül kedveltek Vendégeink körében a szobák klasszikus stílusa és egyedisége miatt. Az alapfelszereltségen felül superior szobáink mindegyikében más-más kiegészítő szolgáltatás várja Vendégeinket (pl. hidromasszázs kád, kanapé, franciaágy, nagyobb szobaméret, LCD tv, hangulatvilágítás, parketta, erkély). A József szárnyat 2007-ben újítottuk fel. Itt kapott helyet 4 egyágyas és 4 kétágyas standard és egy superior szoba. Ebben a szárnyban családi (összenyitható) szobák és mozgássérültek részére kialakított szoba biztosítja Vendégeink kényelmét. Az Erzsébet szárny szállodánk új épületrésze, melyben 35 standard, 1 standard mozgássérülteknek kialakított és 2 erkélyes superior kategóriájú szoba található.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező