SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Sziki Vendégház Akasztó

Sziki Vendégház AkasztóSziki Vendégház AkasztóSziki Vendégház Akasztó
Sziki Vendégház AkasztóSziki Vendégház Akasztó

Megye: Bács-Kiskun
Település: Akasztó
Típus: Vendégház

Sziki Vendégház Akasztó. Vendégházunk Akasztó központjában a Duna-Tisza közén, Solt és Kiskőrös között helyezkedik el. Négy színvonalas szobával, nagy terasszal várjuk
a pihenni, horgászni és vadászni vágyókat.


A horgászatot kedvelők találnak itt horgásztavakat, csatornákat, a pihenni és strandolni vágyók az akasztói Halascsárda strandján pihenhetik ki magukat.

A gyógyulni vágyók a kiskőrösi termálfürdőben találnak felüdülést. A térség egyedi természeti szépségekkel, programokkal és kitűnő helyi borokkal várja az idelátogatókat.
Szeretettel várjuk új és visszatérő vendégeinket, akik a táji értékeket fontosnak tartva, Akasztót választják kikapcsolódásuk színhelyéül.

Szálláshelyünk a falusi turizmus keretében, 4 napraforgós besorolással működik. A Sziki Vendégház négy nemdohányzó szobával, külön-külön fürdőszobával, étkezővel, jól felszerelt konyhával, saját kerttel, és zárt parkolóval rendelkezik.

Mindegyik szobában TV található. A vendégház gázfűtéssel rendelkezik, ezért egész évben fogadjuk vendégeinket. A szobák összesen hat férőhellyel rendelkeznek.

Borozó, borkóstolás, felszerelt konyha, grillezőhely, nemdohányzó szobák, reggeli, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, zuhanyozós szobák, családbarát.

Az udvaron főzőhely van kialakítva, amely bográcsolásra és szalonnasütésre is alkalmas. A kirándulásból hazatérő vendégeink a házigazda pincéjében saját termelésű borait kóstolhatják.

Autóval az 53-as számú főúton, Solt és Kiskőrös között, vonattal Kiskőrösig, majd onnan busszal lehet a vendégházhoz eljutni.

Horgászási lehetőség: Halastó, Kígyós Csatorna, Duna-Völgyi Főcsatorna.

Fürdési lehetőség a környék melegvizes fürdőiben, Akasztói Halascsárda strandja.

Túrázás a Kiskunsági Nemzeti Park területén, vonuló pihenő és fészkelő vízimadarak megfigyelése.

Az Akasztói Mustang Lovas Klub minden év minden májusában rendezi meg az országos western lovasversenyt. Június végén a sziki birkafőző verseny, az Önkormányzat rendezésében, július elején a szálkamentes halfőző verseny kerül megrendezésre az akasztói Halascsárda szervezésében.

A település helyi ünnepe a Mária-napi búcsú és hozzá kapcsolódó szeptemberi Falunapok.


Elérhetőség
: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező