SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel BudapestAdina Apartment Hotel BudapestAdina Apartment Hotel Budapest

Megye: Budapest
Település: Budapest
Típus: Hotel
Mínosítés:

Adina Apartment Hotel Budapest. Az Adina apartman szállodák különleges európaiapartmanok nagyvárosokban találhatók. Vendégeink igényeiknek megfelelően választhatnak egy és két hálószobás, illetve stúdió szobák közül.
Az Adina apartman szállodák tágas és stílusos apartmanokat kínálnak az otthon kényelmével – az Adina több egy szállodánál. A különbség az életstílusban rejlik – az Adinában Önnek saját apartmanja van, ahol kedvére kikapcsolódhat, jól érezheti magát és pihenhet. Az Adina nagyszerű kiindulópont a város felfedezéséhez, vásárláshoz és kulturális programokhoz.

Az Adina apartman szállodákban számos szórakozási és wellness szolgáltatás közül választhat: étterem (kivéve Budapesten), teljesen felszerelt fitnesz terem, uszoda és szauna áll a vendégek rendelkezésére. Vendégeink igénybe vehetik szobaszerviz szolgáltatásunkat…kérésre akár már az Ön megérkezése előtt feltöltjük a hűtőt. Szolgáltatásaink tartalmazzák még a 24 órás recepciót, mélygarázst, aznapra kész mosodai szolgáltatást.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező