SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Arany Oroszlán Étterem és Panzió Ebes

Arany Oroszlán Étterem és Panzió EbesArany Oroszlán Étterem és Panzió EbesArany Oroszlán Étterem és Panzió Ebes

Megye: Hajdú-Bihar
Település: Ebes
Típus: Panzió
Mínosítés:

Ebes egy "csendes sziget" az Alföld keleti részén. Két nagyváros, Debrecen és Hajdúszoboszló kertvárosának is nevezhető, mindkét város távolsága percekben mérhető.  Tiszta, parkosított, virágos, rendezett falusi környezet, nyugalom és biztonság várja az ide látogatókat. Az itt élő emberek kedvesek, közvetlenek és vendégszeretőek.  A község főterén található a 7 szobás Arany Oroszlán Panzió, ami egy kellemes parkban helyezkedik el.
A háromcsillagos panzióban légkondicionált, fürdőszobával, mini bárral, színes TV-vel ellátott szobák, saját zárt parkoló, s mindehhez családias hangulat biztosítja a vendégek kényelmét.A panzió szomszédságában helyezkedik el a katolikus és református templom, mindkettő építészeti remekmű, s ezek a szobák teraszáról is megszemlélhetőek.


A falu meghatározó épülete az egykori Görbe-Balogh kúria, mely jelenleg idősek napközis otthonának ad helyet. A mögötte elhelyezkedő park hatalmas fái között modern játékokkal felszerelt játszótér található.


A helyi múzeumban az '50-es években kitelepített családok emlékére állandó kiállítás, valamint időszaki kiállítások láthatóak.Falunkban él és alkot Benei Péter pipakészítő népi iparművész, akinek az országban egyedülálló munkái kiállításokon és lakásán is megtekinthetőek.Nagyszerű kirándulási úti célok:Hortobágy: Itt megnézhetik a felújított Kilenclyukú hidat, az újonnan épített Látogatóközpontot, ahol sok népi mesterséget bemutató népművész dolgozik, valamint a Hortobágy állati- és növényi jellegzetességeit, pl. a magyar szürke törzsállomány.Hajdúszoboszló: Világszerte híres gyógyfürdőjéről, mely egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.Nádudvar: A híres nádudvari fekete kerámia hazája, ahol a mai napig a Fazekas család tagjai alkotnak műhelyeikben, s állandó kiállításuk is megtekinthető.Debrecen: Az ország második legnagyobb városa, ahol megnézhetik a híres Nagytemplomot, Református Kollégiumot, Déri Múzeumot, Csokonai Színházat. A Nagyerdő szélén található az Egyetemváros, a fedett élményfürdő, állatkert, csónakázótó. Érdemes megnézni a cívisváros jellegzetes épületeit is. Emellett egész évben számtalan kulturális program várja a kirándulókat.Egy-egy kirándulásból este hazatérve a panzióba házias, bőséges, friss ételek és kényelmes szobák várják vendégeinket.Elérhetőségeink:Cím: 4211 Ebes, Fő u. 1.


Weboldal: www.arany-oroszlan.hu


Tel.: 06-52-366-129, 06-20-662-9040


E-mail: arany-oroszlan@freemail.hu

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező