SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Főnix Hotel Pécs

Főnix Hotel PécsFőnix Hotel Pécs

Megye: Baranya
Település: Pécs
Típus: Hotel
Mínosítés:

Főnix Hotel Pécs A Főnix Hotel** Pécs történelmi belvárosában, a dzsámitól 20 méterre található. A 13 szobából és 2 apartmanból álló Főnix Hotel különböző igényeknek is eleget tesz: az egyedül Pécsre látogatóknak illetve a nagy családosoknak egyaránt alkalmas férőhelyet biztosít.

Szolgáltatások:


Baba és gyermekbarátSzobák (1 , 2, és 3 ágyas): zuhanyzó/WC, színes TV, (kábel csatorna), telefon, minibár, bio matracokkal és bio párnával felszerelt ágyak. Az 1-es és a 13-as szoba klíma berendezésekkel lettek felszerelve. Apartmanok: hálószoba dupla ággyal, konyha, nappali ülőgarnitúrával (kinyitható kanapé 1 fő + 2 pótágy), háló külön nappali, fürdőszobával,
hűtőszekrénnyel, színes TV (kábel csatorna), rádió. Szolgáltatásaink: ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférési lehetőség, SAFE-szolgálat, kerékpár-tárolási lehetőség, szobaszerviz, taxirendelés, csomagmegőrzés, színházjegyrendelés, hajszárító és vasaló, babaágy, babaetetőszék, háziállat hozható. Az épületben található 2 étterem (Cellárium illetve a Főnix Pizzéria), fodrászat (City Hair), egy photo shop és egy élelmiszerüzlet.


Telefon: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező