SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Fazekas Apartman és Kemping Őriszentpéter

Fazekas Apartman és Kemping ŐriszentpéterFazekas Apartman és Kemping ŐriszentpéterFazekas Apartman és Kemping Őriszentpéter
Fazekas Apartman és Kemping Őriszentpéter

Megye: Vas
Település: őriszentpéter
Típus: Apartman

Fazekasnő Apartman Őriszentpéter Apartmanunk 12 fős, mely 3 db négy ágyas szobából áll, melyekhez két mellékhelyiség és két zuhanyzó tartozik. Vendégeink az apartman mellett választhatják szálláshelyül a faházainkat is.A vendégházban nagy nappali van, melyhez egy teljesen felszerelt konyha is tartozik. Parkolásra a ház mellett, az udvaron van lehetőség. A vendégház kertjében fa játékok, hinta, mászóka, homokozó, lengő teke várja a legkisebbeket, míg a felnőttek a kiépített szalonnasütő-bográcsfőző helynél készíthetik a finomabbnál finomabb falatokat. Kellemes kikapcsolódást nyújthat a vendégek számára a ping- pongozás is a vendégházhoz tartozó ping- pong házban. Két darab két fős és három darab hat fős faház áll vendégeink rendelkezésére, melyekhez saját zuhanyzó és mellékhelyiség tartozik. Sütés- főzésre a közös konyhában van lehetőség, mely itt is szintén teljesen felszerelt.
A kempingezni vágyókat pedig a 30 főt befogadó kempingünk várja, új építésű vizesblokkal, melyben két hideg-meleg vizes zuhanyzó, mellékhelyiség és egy főzőfülke található. A kemping sík, füvesített, félig árnyékos- félig napos, nyugodt területen fekszik. Áramforrás van, parkolni a sátrak mellett is lehet.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező