SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Teke&Bowling Centrum és Sport Motel Panzió Szeged

Teke&Bowling Centrum és Sport Motel Panzió SzegedTeke&Bowling Centrum és Sport Motel Panzió SzegedTeke&Bowling Centrum és Sport Motel Panzió Szeged

Megye: Csongrád
Település: Szeged
Típus: Panzió

Teke&Bowling Centrum és Sport Motel Panzió Szeged. Nem csak a városban, de az országban is egyedülálló létesítmény nyitotta meg kapuit nemrégiben Szegeden. A Teke és Bowling Centrum az újszegedi Kisstadion területén épült, így közel van más sportlétesítményekhez is.
Az új sportközpontba mégis elsôsorban a teke és bowling szerelmeseit várják, de jól fogják itt érezni magukat azok is, akik az aktív kikapcsolódás hívei.Öltözô állott itt, s most Teke és Bowling Centrum. - mondhatják azok a járókelôk, akik szembesülnek azzal, hogy az újszegedi Derkovits fasor 1-5. szám alatt immár nem egy leromlott állagú kisegítô létesítmény, hanem egy minden igényt kielégítô sportcentrum áll.Az 1200 négyzetméter alapterületű Teke és Bowling Centrumot 2005 májusában kezdték építeni, és 2006 szeptemberben már át is adták a sportlétesítményt, januárban pedig a hozzá tartozó panziót, szaunát és parkolót.A rekordgyorsaságú építkezés kivitelezôje T-Comfort Kft. a tervek pedig Szeged egyik legnagyobb tervezô irodájában, a Torus-A Kft-nél készültek. Egy kilencszobás panzió is rendelkezésre áll, így a 4 három- és az 5 kétágyas szobákban versenyekre érkezô csapatokat, vagy egy hosszú hétvégére ide érkezô társaságot is vendégül láthatnak.Elérhetőségeink:Cím: 6726 Szeged Derkovits fasor 1-5.


Weboldal:

www.szeged-teke.hu


Tel.: 06 30 955 4325


E-mail: tekeclub@tekeclubkft.t-online.hu

Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező