SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Kastély Hotel és Étterem Szeged

Kastély Hotel és Étterem SzegedKastély Hotel és Étterem SzegedKastély Hotel és Étterem Szeged
Kastély Hotel és Étterem Szeged

Megye: Csongrád
Település: Szeged
Típus: Hotel

Kastély Hotel és Étteremben kellemes, nyugodt környezetben ajánljuk vendégeinknek szállodánk ízlésesen berendezett szobáit, amely családok, párok, üzletemberek és egyéni utazók számára egyaránt ideális pihenési lehetőség, akár néhány órára is. Sok lehetőséget kínál szállodánk a pihenésre vágyó vendégeinknek, ugyanakkor a városközpontban és a közelben lévő természeti övezet számos szórakozási, kikapcsolódási lehetőség kínál. Ön maximális kényelemre számíthat, ha nálunk tölti az éjszakát, laktató reggelinkkel bizonyára jól indul a nap.Szolgáltatások:


Szauna


Wi-Fi


Zárt parkoló


ÉtteremTurisztika:


Városi turizmus


Wellness


Gyógyturizmus


Kulturális turizmusHangulatos szálláshelyünk az Ön kényelmére szolgál, hogy csendes környezetben Ön teljesen ellazuljon és a napi gondokat mihamarabb elfelejtse. Célunk olyan szolgáltatásnyújtás, amelyet Ön bizonyára nem felejt el, és reméljük visszatérő vendégünk lesz! Segítőkész kollégáink mindig vendégeink rendelkezésére állnak, hogy folyamatos kiszolgálás mellett tanácsadással is segítsenek a szabadidős lehetőségekről.Szolgáltatásaink körébe tartozik a telefon-, és internet szolgáltatás, hogy Ön mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel, vagy akár munkáját is végezheti panziónk területén. Szauna lehetőséget tudunk biztosítani vagy a környező Borbála Fürdőben, Algyőn tud kikapcsolódni Ezen felül, városunk számos látnivalóval és kulturális eseménnyel rendelkezik, és büszkék vagyunk a helyi gasztronómiai specialitásokra, melyeket hangulatos, jóhírű éttermekben kóstolhat meg.

Panziónk bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas, legyen az családi, vagy üzleti.Vállaljuk:- Ballagások.


- Esküvők.


- Keresztelők.


- Legény, lány búcsúztató.


- Valamint céges rendezvények.


TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁSÁT!Akár több helyszínen!Termeink:- Étterem 60 fő.


- Nagyterem: 200 fő.Tavasztól, kora őszig az Étterem 80 fős terasza is vendégeink rendelkezésére áll.
A szobaárak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Az idegenforgalmi adót 18 év felett a helyszínen és készpénzben kell fizetni. Szobáink saját fürdőszobával, valamint TV-vel vannak ellátva.  Az ár tartalmazza továbbá a parkolást.Éttermünk 06.00-tól, 21.00 óráig áll nyitva vendégeink részére.Éttermünkben bármilyen ételkülönlegesség elkészíthető külön kérésére, amit kérjük, hogy előre jelezzenek!Reggeli: 600 Ft-tól.


Ebéd: Levesek, Készételek, Frissen sültek, 1200 Ft-tól!


Vacsora: 600 Ft-tól!Ételeink házias jellegűek, friss alapanyagokból készülnek!Jó Étvágyat Kívánunk!Elérhetőségeink:Cím: 6723 Szeged Algyõi út 126.


Weboldal: www.kastely-panzio-szeged.webnode.hu


Tel.: 06 62/480-637


E-mail: kastely001@gmail.com


Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező