SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged

Fehértói Halászcsárda és Panzió SzegedFehértói Halászcsárda és Panzió SzegedFehértói Halászcsárda és Panzió Szeged

Megye: Csongrád
Település: Szeged
Típus: Panzió

Fehértói Halászcsárda és Panzió Szeged. Budapestről az M5-ös új autópálya Szeged - Észak kijárónál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába, a körforgalomtól alig 900 méterre, Szeged határában található a Fehértói Tájvédelmi Körzet. A több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel a Fehértói Halászcsárda és Panzió.
A halászcsárda felújításánál figyelmet fordítottak az utazó vendégek szállásigényeinek kielégítésére is. A szolgáltatások köre kibővült egy igényesen kialakított Panzióval. Jelenleg 26 kétágyas, pótágyazható szoba és 2 lakosztállyal várja vendégeit. Mindegyik szobában van klíma, televízió, minibár, telefon és a fürdőszobák zuhanyzóval, mosdóval, WC-el vannak felszerelve.
A lakosztályokban további meglepetések várják a vendégeket. A vendégek kényelmét továbbá egy infraszauna és turbószolárium is szolgálja.A szálláslehetőség egésznap rendelkezésükre áll az elfáradt utazóknak. A csárda non-stop üzemeléséből adódóan az ébredés utáni étkezés, tetszés szerint lehet villásreggeli, ebéd vagy vacsora. A panzió férőhelyei lehetővé teszik busszal utazó csoportok kényelmes elszállásolását is. Igény szerint vendégeinknek zárt parkolót is biztosítunk.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező