SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Szarvas Fogadó Kiskőrös

Szarvas Fogadó KiskőrösSzarvas Fogadó Kiskőrös

Megye: Bács-Kiskun
Település: Kiskőrös
Típus: Fogadó

Szarvas Fogadó Kiskőrös. A kiskőrösi Szarvas Fogadó 1914-ben épült tipikus vidéki palotaszálló a város főterén.
18 kétágyas fürdőszobás szobája és két lakosztálya színes Tv-vel, 42 kábeltévés csatornával és telefonnal felszerelt. A szálloda főtér felöli frontján étterem és kávéház található 140 férőhellyel, ehhez kapcsolódik a vadászterem, amely kiválóan alkalmas kisebb családi és üzleti rendezvények megtartására. A szálloda berendezései és burkolatai minden helyiségben nemesfából készültek, igyekezve visszaadni a ház eredeti légkörét és valódi hangulatát.

A HACCP minősítéssel bíró konyha felszerelése a lehető legkorszerűbb és lehetőséget biztosít a modern táplálkozási szokások bevezetésére a hagyományos magyar konyha ízeinek megtartása mellett.

A szálloda 200 fős rendezvény- és konferenciaterme révén - melynek audió- és videó rendszere a legmodernebb - közepes létszámú konferenciák és szakmai tréningek megrendezésére is kiválóan alkalmas. Berendezése és felszerelései lehetővé teszik más családi és társas rendezvények, bálok, pódiumestek és kisebb koncertek megtartását is.

A konferenciaterem és az éjszakai bár öleli körbe a szálloda teraszát, amely csendes meghitt kerthelységi hangulatot sugároz. A szálloda szolgáltatásainak bővítésére szolgál a belső parkolóban lévő szépség és fittness-szalon, ahol szolárium, szauna, kondicionálóterem, női fodrászat, kozmetika várja a szépülni és frissülni vágyókat.

Szolgáltatások

internet kapcsolat, TV, étterem, konferenciaterem, különterem, nemdohányzó szobák, zuhanyozó, WC, zárt parkoló, vadászat, szauna, programszervezés, fürdőszoba, telefon a szobákban, szállodaszéf, szépségszalon, reggeli, vacsora.

Elérhetőség: 0036 70 3627 915
Email: hungarotravel@gmail.comFoglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező