SZÁLLÁSADÓKNAK

hungarotravel.eu


hungarotravel.de hungarotravel.at hungarotravel.ch hungarotravel.com hungarotravel.co.uk


SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Hotel Deluxe - HotelSt. George Residence-All Suite Budapest

Hotel Deluxe - HotelSt. George Residence-All Suite BudapestHotel Deluxe - HotelSt. George Residence-All Suite BudapestHotel Deluxe - HotelSt. George Residence-All Suite Budapest

Megye: Budapest
Település: Budapest
Típus: Hotel
Mínosítés:

Hotel Deluxe - HotelSt. George Residence-All Suite Budapest. Budapest Európa gyöngyszeme. A Duna két partjáról látható panoráma és a budai Várnegyed 1987 óta a Világörökség része. Ebben a párját ritkító környezetben, a Szentháromság tér és a Mátyás Templom szomszédságában található a St. George Residence Hotel.Szolgáltatások:


Jacuzzi


Étterem


KonferenciateremA tágas apartmanokban nappali, fürdőszoba (több közülük jacuzzival), és teljesen felszerelt konyha található, valamennyi a kor igényeinek megfelelő luxus színvonalon van berendezve empire vagy chippendale bútorokkal. A négy kategóriába sorolt (bronz, ezüst, arany, gyémánt) lakosztályok az épület műemlék volta miatt a kategórián belül is eltérőek, más és más hangulatot árasztanak. A barokk stílusú rendezvénytermek és a középkori borozó kiváló helyszínei lehetnek ünnepi események, bankettek, esküvők, céges rendezvények, üzleti ebédek és vacsorák megrendezésének. A nemzetközi hírű séfek egyaránt kiváló művelői a főúri és a XXI. századi ételek elkészítésének. Az étlapon egyaránt megtalálhatóak az idényjellegű ételek, és a napi menüajánlatok.Foglalja le szállását most!


Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Ország*:

Cím*:

Telefon*: (mobil, ha lehetséges)

E-mail cím*:

Vendégek száma*:

Eltölteni kívánt éjszakák száma*:

Bejelentkezés dátuma*:

Kijelentkezés dátuma*:

Megjegyzések:

Hogyan talált rá oldalunkra?* kitölteni kötelező